Dögurður/ Brunch

Borinn fram um helgina kl. 11:30 - 14:30 / Served this Week-end from 11.30am-2.30pm

Hefðbundinn dögurður/ traditional brunch

Traditional lace crisp bread with smoked trout, apple and sweet mustard sauce

 Hangikjöt á rúgbrauði með basilkremi og pikkluðum lauk

Smoked leg of lamb on dark rye bread with basil cream and pickled onion

 Bökuð lúða á sveppabeði með rauðrófu og eplasalati, brúnuðum kartöflum og rauðvínsósu

Baked halibut on a bed of mushrooms with beetroot and apple salad, caramelized potatoes and red wine sauce

 Heimagerð Sara

Home made delicacy “Sarah”

 4.200,- 

 *

 

 


VEGAN dögurður / VEGAN brunch

Laufabrauð með reyktri gulrót, epli og sætsinnepssósu

Traditional lace crisp bread with smoked carrot, apple and sweet mustard sauce

Rauðrófa á rúgbrauði með basilkremi og pikkluðum lauk

Beetroot on dark rye bread with basil crème and pickled onion

Jólasteik á sveppabeði með eplasalati, brúnuðum kartöflum og rauðvínsósu

Christmas steak on a bed of mushrooms with apple salad, caramelized potatoes and red wine sauce

Heimagerð vegan Sara

Home made vegan delicacy “Sarah”

 4.200,- 

*